Despre noi

AUTODE.ro este importator direct de autoturisme noi si rulate din Germania care ofera clientilor cel mai bun raport pret/calitate.

Clientii nostri au posibilitatea de a alege din parcul nostru orice tip de autovehicul. Masina aleasa poate fi testata (Drive test) alaturi de un Consilier Comercial. Datorita modului de abordare a clientilor si increderii dobandita in timp suntem in masura sa va oferim o gama larga si variata de autovehicule destinate atat persoanelor fizice, cat si persoanelor juridice.

Cumparand de la noi aveti garantia numarului real de kilometri, ca autoturismul nu a fost accidentat si nu a facut scoala de soferi sau taximetrie. Eforturile noastre sustinute duc la o crestere continua si constanta a numarului de clienti. Va garantam preturi competitive pentru toate autoturismele.

Deoarece realizam importanta deciziei de achizitionare a unui autoturism, va dam posibilitatea si timpul necesar pentru a va analiza nevoile si a lua cea mai buna hotarare. Inainte de a lua decizia finala de achizitie aveti posibilitatea efectuarii unui drive-test si bineinteles verificarii documentelor de achizitie pe care vi le punem la dispozitie.

all-cars

You Want To Have Your Favorite Car?

We have a big list of modern & classic cars in both used and new categories.